Λογότυπο PeekHire
Λογαριασμός και ομάδα

Ασφάλεια λογαριασμού

Άλλαξε τον κωδικό πρόσβασής σου και διέγραψε την πρόσβασή σου ή ολόκληρο τον λογαριασμό σου.

Διαχειρίσου τον τρόπο σύνδεσής σου και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να διαγραφούν ο λογαριασμός και τα δεδομένα σου. Θα βρεις αυτές τις επιλογές στην ενότητα Λογαριασμός → Ασφάλεια.

Τρόποι σύνδεσης

Μπορείς να συνδεθείς με τις επιλογές Συνέχεια με Google, Συνέχεια με Microsoft, με email και κωδικό πρόσβασης ή μέσω του SSO της εταιρείας σου, αν το έχει ρυθμίσει ο διαχειριστής σου (δες την ενότητα Ενιαία σύνδεση). Αν το email που επαληθεύει ο πάροχός σου ταιριάζει με εκείνο του λογαριασμού σου στο PeekHire, δεν χρειάζεται email επιβεβαίωσης κατά την εγγραφή· διαφορετικά, ισχύει η συνήθης διαδικασία επιβεβαίωσης.

Οι λογαριασμοί που δημιουργούνται μέσω Google ή Microsoft δεν έχουν κωδικό πρόσβασης από προεπιλογή. Μπορείς και πάλι να συνδεθείς με κωδικό πρόσβασης οποιαδήποτε στιγμή, ορίζοντάς τον από την επιλογή Ξέχασες τον κωδικό πρόσβασης στη σελίδα σύνδεσης.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Πήγαινε στην ενότητα Λογαριασμός → Ασφάλεια και άνοιξε την επιλογή Κωδικός πρόσβασης για να ορίσεις νέο. Επίλεξε έναν ισχυρό, μοναδικό κωδικό πρόσβασης που δεν χρησιμοποιείς πουθενά αλλού.

Διαγραφή της πρόσβασής σου

Η επιλογή Διαγραφή της πρόσβασής μου αφαιρεί τη δική σου πρόσβαση από τον λογαριασμό. Οι καμπάνιες, οι αιτήσεις και οι κοινόχρηστοι πόροι παραμένουν στον λογαριασμό και εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα υπόλοιπα μέλη. Αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή όταν αποχωρείς από μια ομάδα, αλλά ο λογαριασμός παραμένει ενεργός.

Αν είσαι ο μοναδικός ιδιοκτήτης, δεν μπορείς να διαγράψεις μόνο την πρόσβασή σου — πρώτα μεταβίβασε την ιδιοκτησία σε άλλο μέλος (δες την ενότητα Ομάδα και ρόλοι) ή διέγραψε ολόκληρο τον λογαριασμό.

Διαγραφή ολόκληρου του λογαριασμού

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να διαγράψουν ολόκληρο τον λογαριασμό από την επιλογή Λογαριασμός → Ασφάλεια → Διαγραφή ολόκληρου του λογαριασμού. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφονται οριστικά ο λογαριασμός και όλα τα δεδομένα του — η πρόσβαση κάθε μέλους, όλες οι καμπάνιες και οι αιτήσεις, οι ρυθμίσεις επωνυμίας και οι ενσωματώσεις.

Μετά την επιβεβαίωση, έχεις 3 ημέρες για να επαναφέρεις τον λογαριασμό πριν διαγραφούν οριστικά όλα τα δεδομένα. Όταν περάσει αυτό το διάστημα, δεν είναι δυνατή η ανάκτησή τους.

Επαναφορά λογαριασμού

Μέσα στο διάστημα των 3 ημερών, συνδέσου ξανά για να επαναφέρεις τον λογαριασμό και να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. Όταν λήξει αυτό το διάστημα, η διαγραφή γίνεται οριστική.

Τα δεδομένα και το απόρρητό σου

Για να μάθεις ποια δεδομένα αποθηκεύει το PeekHire και πώς να ασκήσεις τα δικαιώματά σου σχετικά με την προστασία δεδομένων, δες την πολιτική απορρήτου στον ιστότοπο του PeekHire ή επικοινώνησε με την ομάδα υποστήριξης από τη σελίδα Υποστήριξη στην εφαρμογή.