Konta drošība
Pārvaldi, kā pieraksties un kā var dzēst tavu kontu un datus. Šīs opcijas atradīsi sadaļā Konts → Drošība.

Kā pierakstīties
Vari pierakstīties, izmantojot Turpināt ar Google, Turpināt ar Microsoft, e-pastu un paroli vai sava uzņēmuma SSO, ja administrators to ir iestatījis (sk. Vienotā pierakstīšanās). Ja pakalpojumu sniedzēja apstiprinātā e-pasta adrese sakrīt ar tavu PeekHire konta e-pasta adresi, reģistrējoties apstiprinājuma e-pasts netiek sūtīts. Pretējā gadījumā tiek nosūtīts parastais apstiprinājuma e-pasts.
Kontiem, kas izveidoti ar Google vai Microsoft, pēc noklusējuma nav paroles. Jebkurā laikā vari pierakstīties ar paroli, iestatot to pierakstīšanās lapā, izmantojot Aizmirsu paroli.
Paroles maiņa
Atver sadaļu Konts → Drošība un izvēlies Parole, lai iestatītu jaunu paroli. Izvēlies drošu, unikālu paroli, ko neizmanto citur.
Piekļuves dzēšana
Opcija Dzēst manu piekļuvi noņem tavu piekļuvi kontam. Kampaņas, pieteikumi un koplietotie resursi paliek kontā un joprojām ir pieejami pārējiem dalībniekiem. Izvēlies šo opciju, ja pamet komandu, bet konts turpina pastāvēt.
Ja esi vienīgais īpašnieks, nevari dzēst tikai savu piekļuvi — vispirms nodod īpašumtiesības citam dalībniekam (sk. Komanda un lomas) vai dzēs visu kontu.
Visa konta dzēšana
Īpašnieki var dzēst visu kontu sadaļā Konts → Drošība → Dzēst visu kontu. Tādējādi neatgriezeniski tiek dzēsts konts un viss tajā — visu dalībnieku piekļuve, visas kampaņas un pieteikumi, zīmola iestatījumi un integrācijas.
Konta atjaunošana
Šo 3 dienu laikā pieraksties vēlreiz, lai atjaunotu kontu un turpinātu darbu no vietas, kur to pārtrauci. Pēc šī laika konta dzēšana ir neatgriezeniska.
Tavi dati un privātums
Informāciju par to, kādus datus PeekHire glabā un kā izmantot savas datu aizsardzības tiesības, skati PeekHire vietnes privātuma politikā vai sazinies ar mums lietotnes lapā Atbalsts.