Kontosikkerhet
Administrer hvordan du logger inn, og hvordan kontoen og dataene dine kan slettes. Du finner disse alternativene under Konto → Sikkerhet.

Slik logger du inn
Du kan logge inn med Fortsett med Google, Fortsett med Microsoft, e-post og passord eller bedriftens SSO hvis administratoren har satt det opp (se Enkel pålogging). Hvis e-postadressen leverandøren bekrefter, samsvarer med PeekHire-kontoen din, hopper registreringen over bekreftelses-e-posten. Hvis ikke, gjelder den vanlige bekreftelsen.
Kontoer som opprettes via Google eller Microsoft, har ikke passord som standard. Du kan fortsatt logge inn med passord når som helst ved å opprette et under Glemt passord på innloggingssiden.
Endre passord
Gå til Konto → Sikkerhet, og åpne Passord for å opprette et nytt. Velg et sterkt, unikt passord som du ikke bruker andre steder.
Slette tilgangen din
Slett tilgangen min fjerner deg fra kontoen. Kampanjer, søknader og delte ressurser blir værende på kontoen og er fortsatt tilgjengelige for de andre medlemmene. Dette er riktig valg når du slutter i et team, men kontoen skal fortsette å være aktiv.
Hvis du er eneste eier, kan du ikke slette bare tilgangen din – overfør eierskapet til et annet medlem først (se Team og roller), eller slett hele kontoen.
Slette hele kontoen
Eiere kan slette hele kontoen fra Konto → Sikkerhet → Slett hele kontoen. Dette fjerner kontoen permanent og alt i den – tilgangen til alle medlemmene, alle kampanjene og søknadene, merkevareinnstillinger og integrasjoner.
Gjenopprette en konto
I løpet av perioden på 3 dager kan du logge inn igjen for å gjenopprette kontoen og fortsette der du slapp. Når perioden er over, er slettingen permanent.
Dataene dine og personvernet
Les personvernerklæringen på PeekHire-nettstedet for å finne ut hva PeekHire lagrer, og hvordan du kan utøve rettighetene dine knyttet til personvern. Du kan også ta kontakt via Support-siden i appen.