Logo PeekHire
Cont și echipă

Securitatea contului

Schimbă-ți parola și șterge-ți accesul sau întregul cont.

Gestionează modul în care te autentifici și felul în care contul și datele tale pot fi șterse. Găsești aceste opțiuni în Cont → Securitate.

Cum te autentifici

Te poți autentifica folosind Continuă cu Google, Continuă cu Microsoft, o adresă de e-mail și o parolă sau SSO-ul companiei, dacă a fost configurat de administrator (vezi Autentificarea unică). Dacă adresa de e-mail confirmată de furnizorul tău corespunde contului PeekHire, înregistrarea se face fără e-mailul de confirmare; în caz contrar, se aplică procedura obișnuită de confirmare.

Conturile create prin Google sau Microsoft nu au o parolă implicit. Te poți autentifica oricând cu o parolă, dacă setezi una din opțiunea Ai uitat parola? de pe pagina de autentificare.

Schimbarea parolei

Mergi la Cont → Securitate și deschide Parolă pentru a seta una nouă. Alege o parolă puternică și unică, pe care să nu o folosești nicăieri altundeva.

Ștergerea accesului tău

Opțiunea Șterge-mi accesul elimină accesul tău la cont. Campaniile, candidaturile și resursele partajate rămân în cont și sunt în continuare disponibile pentru ceilalți membri. Aceasta este opțiunea potrivită dacă părăsești o echipă, dar contul rămâne activ.

Dacă ești singurul proprietar, nu poți șterge doar accesul tău — transferă mai întâi proprietatea unui alt membru (vezi Echipa și rolurile), sau șterge întregul cont.

Ștergerea întregului cont

Proprietarii pot șterge întregul cont din Cont → Securitate → Șterge întregul cont. Această acțiune șterge definitiv contul și tot ce conține — accesul fiecărui membru, toate campaniile și candidaturile, setările de branding și integrările.

După confirmare, ai 3 zile pentru a restaura contul înainte ca totul să fie șters definitiv. După expirarea acestui interval, datele nu mai pot fi recuperate.

Restaurarea unui cont

În intervalul de 3 zile, autentifică-te din nou pentru a restaura contul și a continua de unde ai rămas. După expirarea intervalului, ștergerea este definitivă.

Datele și confidențialitatea ta

Pentru a afla ce date stochează PeekHire și cum îți poți exercita drepturile privind protecția datelor, consultă politica de confidențialitate de pe site-ul PeekHire sau contactează-ne din pagina Asistență din aplicație.