Bezpieczeństwo konta
Zarządzaj sposobem logowania oraz usuwaniem konta i danych. Te opcje znajdziesz w sekcji Konto → Bezpieczeństwo.

Sposoby logowania
Możesz logować się przez Kontynuuj z Google, Kontynuuj z Microsoft, za pomocą adresu e-mail i hasła albo przez firmowe SSO, jeśli administrator je skonfigurował (zobacz Logowanie jednokrotne). Jeśli adres e-mail potwierdzony przez dostawcę jest zgodny z adresem na koncie PeekHire, podczas rejestracji nie trzeba potwierdzać adresu e-mail. W przeciwnym razie obowiązuje standardowa procedura potwierdzenia.
Konta utworzone przez Google lub Microsoft domyślnie nie mają hasła. Nadal możesz logować się hasłem — wystarczy ustawić je na stronie logowania, wybierając Nie pamiętasz hasła.
Zmiana hasła
Otwórz Konto → Bezpieczeństwo, a następnie wybierz Hasło, aby ustawić nowe. Wybierz silne, unikalne hasło, którego nie używasz nigdzie indziej.
Usuwanie dostępu
Opcja Usuń mój dostęp usuwa Twój dostęp do konta. Kampanie, zgłoszenia i współdzielone zasoby pozostają na koncie i są nadal dostępne dla pozostałych członków. Wybierz tę opcję, jeśli opuszczasz zespół, ale konto nadal będzie używane.
Jeśli jesteś jedynym właścicielem, nie możesz usunąć tylko swojego dostępu — najpierw przenieś własność na innego członka (zobacz Zespół i role) albo usuń całe konto.
Usuwanie całego konta
Właściciele mogą usunąć całe konto w sekcji Konto → Bezpieczeństwo → Usuń całe konto. Spowoduje to trwałe usunięcie konta i wszystkiego, co się na nim znajduje — dostępu wszystkich członków, wszystkich kampanii i zgłoszeń, ustawień marki oraz integracji.
Przywracanie konta
W ciągu 3 dni zaloguj się ponownie, aby przywrócić konto i wrócić do pracy. Po upływie tego czasu usunięcie jest nieodwracalne.
Twoje dane i prywatność
Informacje o tym, jakie dane przechowuje PeekHire i jak skorzystać z praw dotyczących ochrony danych, znajdziesz w polityce prywatności na stronie PeekHire. Możesz też skontaktować się z nami przez stronę Pomoc w aplikacji.